Generer din gratis PIN-kode, så kan du sette opp en telefonkonferanse.

Informasjonskapsler

Vi bruker også informasjonskapsler på nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen, nettbrettet, smarttelefonen eller annen enhet du bruker for å besøke et nettsted. Denne tekstfilen lagrer informasjon. Nettstedet gjenkjenner denne informasjonen ved fremtidige besøk. Vi bruker informasjonskapsler til å huske innstillingene og preferansene dine, men også til å tilrettelegge for bruken av nettstedet vårt. Vi plasserer også informasjonskapsler for ikke å vise deg for mye av den samme informasjonen på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene er ikke knyttet til en profil om deg. Vi bruker forskjellige typer informasjonskapsler:

 

Funksjonelle informasjonskapsler Funksjonelle informasjonskapsler er uunnværlige. Uten disse informasjonskapslene ville nettstedet vår ikke være funksjonelt. De hjelper oss også med å redigere og oppdatere nettstedet vårt.

 

Analytiske informasjonskapsler Vi bruker bare analytiske informasjonskapsler til å forbedre nettstedet vårt, for eksempel for å overvåke hvor mange personer som besøker nettstedet vårt. Vi bruker også disse informasjonskapslene til å måle hvilke nettsider som besøkes hyppigst og hvor lenge folk er på nettstedet vårt. Disse dataene er fullstendig anonyme.

 

Informasjonskapsler blir værende på enheten din til du fjerner dem eller til de utløper. Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan medføre at nettstedet vårt ikke fungerer skikkelig eller ikke i det hele tatt.

 

Hvis du ønsker at informasjonskapsler ikke skal lagres på enheten din, kan du slette dem manuelt. Hvis du ønsker at nettstedet vårt overhode ikke skal sette informasjonskapsler, kan du blokkere dem automatisk via nettleseren din:

Datasikkerhet og -bevaring Vi iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket bekjentgjøring og uautorisert endring av dataene dine. Til tross for disse omfattende bestrebelsene, kan vi ikke garantere beskyttelse mot alle trusler.

 

Vi vil informere deg så snart som mulig dersom det likevel skulle forekomme databrudd og dette innebærer en stor risiko for dine rettigheter og friheter. Hvis du mener at dataene dine ikke er tilstrekkelig beskyttet eller hvis det finnes indikasjoner på misbruk, vennligst kontakt oss på privacy@telecom360.com.

 

Vi bevarer ikke opplysningene lengre enn nødvendig for formålene fremsatt i denne erklæringen. Dette betyr at vi bevarer opplysningene så lenge som nødvendig for å levere den forespurte tjenesten. Telefonnumre bevares i 30 dager for å kunne besvare eventuelle spørsmål. Disse telefonnumrene anonymiseres etter 30 dager. Vi trenger en adresse vi kan sende konferansesamtalepass til. Denne adressen slettes 30 dager etter at passene sendes. Et unntak fra ovennevnte vilkår, er opplysninger vi må bevare i en lengre periode som pålagt under lovgivningen.

 

Nettsteder tilhørende tredjeparter Denne erklæringen gjelder ikke for nettsider fra tredjeparter som er forbundet med nettstedet vårt ved hjelp av koblinger.

Mindreårige Nettstedet vårt og/eller tjenestene våre, er ikke ment å samle inn informasjon om besøkende til nettstedet som er yngre enn 16 år, med mindre det foreligger samtykke fra foreldre eller verge. Vi har imidlertid ingen måte å kontrollere om en besøkende er eldre enn 16 år eller ikke. Vi råder derfor foreldre til å holde seg informert om barnas aktiviteter på Internett for å hindre at vi samler inn opplysninger om barn uten samtykke fra foreldre. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personopplysninger om mindreårige uten dette samtykket, ber vi om at du kontakter oss på privacy@teleocm360.com, slik at vi kan slette disse opplysningene.

 

Tilgang til, retting, sletting av data eller begrensning av behandling Du kan kontakte oss på privacy@telecom360.com med en forespørsel om tilgang til, retting eller sletting av dataene dine, for å motsette deg (videre) behandling eller om du ønsker at vi overfører dataene dine til en annen organisasjon. Du kan også kontakte oss på privacy@telecom360.com for eventuelle andre spørsmål du har.

 

Datatilsynet i Nederland Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål eller klager om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Hvis vi ikke når enighet, har du også retten under personvernlogivningen til å sende inn en klage til det nederlandske datatilsynet. For dette formål kan du kontakte datatilsynet i Nederland.

 

Endringer av denne personvernerklæringen Vi kan fra tid til annen endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer publiseres på nettstedet vårt. Vi anbefaler at du regelmessig leser denne personvernerklæringen for å holde deg informert om hvordan vi behandler og beskytter personopplysningene dine.