Generer din gratis PIN-kode, så kan du sette opp en telefonkonferanse.

Personvernerklæring Telecom 360 B.V.

publisert: 1. september 2018
oppdatert: 1. september 2018

Telecom 360 B.V. (Telecom 360) anser personvernet for kunder og besøkende på nettstedet deres, som svært verdifullt. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvordan vi bruker personopplysningene dine. Vi forklarer også hvilke personopplysninger vi behandler og til hvilke formål. Vi ber om at du leser denne erklæringen nøye.

 

Generelt I prinsippet behandler vi personopplysningene dine kun hvis du bruker tjenestene våre eller fordi du selv har oppgitt dem til oss. Bruk av nettstedet vårt, www.telecom360.com er i prinsippet også mulig uten at vi behandler personopplysninger. Når vi behandler personopplysninger, følger vi gjeldende lovpålagte krav, inkludert Den generelle personvernforskriften (GDRP).

Personopplysninger Avhengig av tjenestene og funksjonalitetene du bruker, behandler vi følgende personopplysninger (om nødvendig):
 a. Navn/firmanavn
 b. Adresse
 c. E-postadresse
 d. Telefonnummer
 e. Bankkontonummer
 f. Kredittkortopplysninger

Formål Vi behandler ovennevnte personopplysninger for ett eller flere av følgende formål:

  • for å levere og/eller forbedre tjenestene våre;
  • for å opprettholde balanserte finansregnskaper;
  • for å bruke alle funksjonaliteter og tjenester på nettstedet og/eller forbedre dem;
  • for å behandle en klage og/eller reaksjon;
  • for å måle og analysere effektiviteten fra markedsføringskampanjer;
  • for å levere mer spesifikk informasjon for eksempel om de nyeste utviklingene, produktene og tjenestene (via det digitale nyhetsbrevet vårt);
  • for å behandle forespørsler om informasjon eller en forespørsel om kontakt;
  • for å sende konferansesamtalepass;
  • for å behandle jobbsøknader.

Personopplysningene dine blir ikke brukt til andre formål enn de du oppga dem for, med mindre vi har mottatt ditt skriftlige samtykke på forhånd og/eller dette er påbudt eller tillatt på noen som helst måte under lovfestede bestemmelser og/eller kvalitetsforskrifter.

 

Juridisk grunnlag Personopplysninger behandles på basis av ett av følgende juridiske grunnlag:

  • samtykke fra datasubjektet;
  • inngåelse og utførelse av en kontrakt;
  • overholdelse av en juridisk forpliktelse;
  • for å fremme de legitime interessene til Telecom 360.

Hvis personopplysningene dine behandles på basis av samtykket ditt, har du rett til når som helst å trekke tilbake dette samtykket.

 

Bekjentgjøring til tredjeparter Vi bekjentgjør opplysninger oppgitt til tredjeparter bare hvis dette er nødvendig for levering av bestilte produkter og/eller levering av forespurte tjenester og/eller dette på noen annen måte bidrar til leveringen av tjenestene våre.

 

Vi vil ikke bekjentgjøre oppgitte opplysninger til noen andre parter, med mindre dette er pålagt i lovgivningen. Vi oppgir ikke personopplysninger til land utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS»).

 

Klikkatferd og besøksdata Telecom 360 bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Dette gjør det mulig å forbedre brukervennligheten for nettstedet vårt. Når vi gjør dette, respekterer vi alltid den enkeltes personvern. Når du besøker nettstedet vårt, anonymiseres dataene dine. Dette betyr at vi ikke kan kjenne deg igjen som en person.

 

Informasjonskapsler Vi bruker også informasjonskapsler på nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen, nettbrettet, smarttelefonen eller annen enhet du bruker for å besøke et nettsted. Denne tekstfilen lagrer informasjon. Nettstedet gjenkjenner denne informasjonen ved fremtidige besøk. Vi bruker informasjonskapsler til å huske innstillingene og preferansene dine, men også til å tilrettelegge for bruken av nettstedet vårt. Vi plasserer også informasjonskapsler for ikke å vise deg for mye av den samme informasjonen på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene er ikke knyttet til en profil om deg. Vi bruker forskjellige typer informasjonskapsler:

 

Funksjonelle informasjonskapsler Funksjonelle informasjonskapsler er uunnværlige. Uten disse informasjonskapslene ville nettstedet vår ikke være funksjonelt. De hjelper oss også med å redigere og oppdatere nettstedet vårt.

 

Analytiske informasjonskapsler Vi bruker bare analytiske informasjonskapsler til å forbedre nettstedet vårt, for eksempel for å overvåke hvor mange personer som besøker nettstedet vårt. Vi bruker også disse informasjonskapslene til å måle hvilke nettsider som besøkes hyppigst og hvor lenge folk er på nettstedet vårt. Disse dataene er fullstendig anonyme.

 

Informasjonskapsler blir værende på enheten din til du fjerner dem eller til de utløper. Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan medføre at nettstedet vårt ikke fungerer skikkelig eller ikke i det hele tatt.

 

Hvis du ønsker at informasjonskapsler ikke skal lagres på enheten din, kan du slette dem manuelt. Hvis du ønsker at nettstedet vårt overhode ikke skal sette informasjonskapsler, kan du blokkere dem automatisk via nettleseren din:

Datasikkerhet og -bevaring Vi iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket bekjentgjøring og uautorisert endring av dataene dine. Til tross for disse omfattende bestrebelsene, kan vi ikke garantere beskyttelse mot alle trusler.

 

Vi vil informere deg så snart som mulig dersom det likevel skulle forekomme databrudd og dette innebærer en stor risiko for dine rettigheter og friheter. Hvis du mener at dataene dine ikke er tilstrekkelig beskyttet eller hvis det finnes indikasjoner på misbruk, vennligst kontakt oss på privacy@telecom360.com.

 

Vi bevarer ikke opplysningene lengre enn nødvendig for formålene fremsatt i denne erklæringen. Dette betyr at vi bevarer opplysningene så lenge som nødvendig for å levere den forespurte tjenesten. Telefonnumre bevares i 30 dager for å kunne besvare eventuelle spørsmål. Disse telefonnumrene anonymiseres etter 30 dager. Vi trenger en adresse vi kan sende konferansesamtalepass til. Denne adressen slettes 30 dager etter at passene sendes. Et unntak fra ovennevnte vilkår, er opplysninger vi må bevare i en lengre periode som pålagt under lovgivningen.

 

Nettsteder tilhørende tredjeparter Denne erklæringen gjelder ikke for nettsider fra tredjeparter som er forbundet med nettstedet vårt ved hjelp av koblinger.

Mindreårige Nettstedet vårt og/eller tjenestene våre, er ikke ment å samle inn informasjon om besøkende til nettstedet som er yngre enn 16 år, med mindre det foreligger samtykke fra foreldre eller verge. Vi har imidlertid ingen måte å kontrollere om en besøkende er eldre enn 16 år eller ikke. Vi råder derfor foreldre til å holde seg informert om barnas aktiviteter på Internett for å hindre at vi samler inn opplysninger om barn uten samtykke fra foreldre. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personopplysninger om mindreårige uten dette samtykket, ber vi om at du kontakter oss på privacy@teleocm360.com, slik at vi kan slette disse opplysningene.

 

Tilgang til, retting, sletting av data eller begrensning av behandling Du kan kontakte oss på privacy@telecom360.com med en forespørsel om tilgang til, retting eller sletting av dataene dine, for å motsette deg (videre) behandling eller om du ønsker at vi overfører dataene dine til en annen organisasjon. Du kan også kontakte oss på privacy@telecom360.com for eventuelle andre spørsmål du har.

 

Datatilsynet i Nederland Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål eller klager om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Hvis vi ikke når enighet, har du også retten under personvernlogivningen til å sende inn en klage til det nederlandske datatilsynet. For dette formål kan du kontakte datatilsynet i Nederland.

 

Endringer av denne personvernerklæringen Vi kan fra tid til annen endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer publiseres på nettstedet vårt. Vi anbefaler at du regelmessig leser denne personvernerklæringen for å holde deg informert om hvordan vi behandler og beskytter personopplysningene dine.